2022 staat voor de deur!

Met veel frisse energie en motivatie kijken wij vooruit naar de start van een nieuw jaar! We hopen op een jaar met nieuwe kansen en samenwerkingen, maar natuurlijk hechten we ook erg veel waarde aan onze huidige samenwerkingen die continueren in het nieuwe jaar. Met opdrachtgevers en natuurlijk met onze professionals.

We sluiten het jaar af met top nieuws, waarmee Bekwaam het komende jaar meteen goed begint. De Projectondersteuners contracten bij Rijkswaterstaat zijn namelijk verlengd in Zuid, West èn Oost!

Momenteel werken wij, in samenwerking met PinP, in een nadere overeenkomst (NOK) met Rijkswaterstaat-Zuid, West en Oost. Dit wil zeggen dat wij de verantwoordelijkheid dragen voor het inzetten en aansturen van projectondersteuners op een aantal projecten in onder andere infrastructuur en waterkwaliteit. De projecten hebben altijd een maatschappelijk doel; binnen de projecten wordt namelijk ook rekening gehouden met de invloed en gevolgen voor mens en natuur.

Deze contracten zijn door Rijkswaterstaat verlengd, omdat zij de samenwerking met ons willen continueren vanwege de goede inzet en resultaten. Dit betekent dat wij ook komend jaar, en in regio Zuid en regio West zelfs de komende twee jaar, deze mooie taak op ons mogen nemen. Wij zijn mega trots op de inzet, motivatie en het enthousiasme van onze projectondersteuners! Zij zijn samen met de teamleiders, sleutelfunctionarissen en partners mede verantwoordelijk geweest voor deze verlenging.

Met frisse energie en met fris enthousiasme gaan we het nieuwe jaar in, waarbij we ons weer voor 100% in gaan zetten voor een goede en fijne samenwerking met Rijkswaterstaat en alle andere partners, kandidaten en opdrachtgevers!

Ben jij nou ook een ster in organiseren, overzicht houden en notuleren en kan je goed omgaan met mensen? Dan is de rol van Projectondersteuner wellicht ook iets voor jou! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe projectondersteuners in Oost-, Zuid-, en West-Nederland. Houd hiervoor onze website en/of LinkedIn in de gaten, of neem contact op met een van onze collega’s!

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Een speciale vergaderlocatie

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Bekwaam start met CO2 Prestatieladder

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.