Rijkswaterstaat gunt nieuwe opdracht voor projectbeheersing PB Waterkwaliteit

Rijkswaterstaat heeft de projectbeheersing voor de Programma's Waterkwaliteit gegund aan Partners in Projectbeheersing (PinP). Bekwaam InterimManagement is één van de partners van PinP. Hiermee hebben we voor meerdere professionals uit het Bekwaam netwerk een uitdagende opdracht verworven.

Voor de programma’s binnen de opdracht PB Waterkwaliteit, namelijk Programmatische Aanpak Grote Wateren (PAGW), Programma PPO D KRW (KRW LT) en Programma PPO ON C KRW (KRW ON), staan de volgende ambities centraal:

  • Onderling leervermogen tussen de programma’s versterken,
  • Zorgen dat RWS optimaal wordt ontlast,
  • Projectbeheersing interessant maken.

Eind maart is de opdracht gegund. Dit voelt goed. Het is fijn dat het vertrouwen in onze aanpak er is. We zijn dan ook erg trots op de hoge waardering door Rijkswaterstaat van onze inschrijving op het gebied van optimalisatie projectbeheersing op programmaniveau, de transitieperiode en de samenwerking oftewel; het ontlasten van Rijkswaterstaat en kennisoverdracht

In de uitvoering gaan we invulling geven op financieel management en projectondersteuning. We zijn dan ook blij om niet in de aanbesteding, maar nu ook de uitvoering een rol te kunnen spelen in het realiseren van de ambities.

Zou je in de toekomst samen willen werken in vergelijkbare opdrachten? 

Neem contact op

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Femke start bij Bekwaam

2022 staat voor de deur!

Bekwaam deelt voorspoed met Alzheimer Nederland

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.