Interim opdrachten

We zijn betrokken bij jouw succes. We behandelen jou als de unieke persoon die je bent. Met kennis van IPM rollen, assetmanagement en engineering, maar ook een breed netwerk in de markt, begeleiden we je vervolgens naar een opdracht binnen de infrastructuur die echt bij jou past!

Filteren

Assetmanager Kader Richtlijn Water (KRW)

Amsterdam 24 uur per week Waternet

Leg jij een portfolio aan en prioriteer je deze samen met je collega Assetmanager om de gezamenlijke opgaven zo optimaal mogelijk in te zetten?

Senior Omgevingsmanager

Amsterdam 32-36 uur per week Waternet

Bij Waternet is er ruimte voor een Senior Omgevingsmanager. Wil jij je expertise inzetten bij een aantal omgevingscomplexe water- en afvalwater gerelateerde projecten en hierbij een coachende rol op je nemen? Lees dan snel verder en reageer via de link direct solliciteren!

Adviseur Instandhoudings - inspecties Kunstwerken Civiel

Utrecht 36 uur per week Rijkswaterstaat

Het Programma Instandhoudingsadvisering Kunstwerken (IAK) zorgt er voor dat RWS continu inzicht heeft in de toestand en de technische en functionele risico’s die bij de kunstwerken kunnen optreden. Het Programma IAK formuleert de maatregelen voor de adequate risicobeheersing (instandhoudingsbehoe...

Projectondersteuner

Veghel 36 uur per week Meierijstad

Gemeente Meierijstad heeft ruimte voor een projectondersteuner die samen met hen de Gemeente Meierijstad CO2-neutraal wil maken. Staan het Klimaatakkoord en de Duurzaamheidsvisie bij jou hoog in het vaandel? Lees dan verder!

Omgevingsmanager CER

Rotterdam 16 uur per week Port of Rotterdam

De uitwisseling van containers tussen de containerfaciliteiten in het havengebied van Rotterdam vraagt om zo efficiënt en integer mogelijk transport. Om dit te bewerkstelligen heeft het Havenbedrijf  Rotterdam de Container Exchange Route (CER) laten aanleggen. Voor dit project is e...

Risicomanager

Maastricht 16 - 20 uur / week Partners in Project- en Procesmanagement B.V.

Ben je een ervaren Risicomanager die op productbasis aan de slag kan bij Rijkswaterstaat Zuid Nederland? Lees dan snel verder en reageer snel via de link direct solliciteren. 

Omgevingsmanager

Haarlem 24 u p/w Provincie Noord-Holland

Wegens behoefte aan het specialisme omgevingsmanagement en kennis en ervaring op gebied van omgevingsmanagement doet de Provincie Noord-Holland een uitvraag voor een Omgevingsmanager.

Niet gevonden wat je zoekt?

Open sollicitatie

Heb je geen interim project gevonden maar wel de indruk dat jouw werkervaring en achtergrond aansluit bij Bekwaam en haar klanten?

Contact opnemen

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dolf. Hij helpt je graag verder.