Interim opdrachten

We zijn betrokken bij jouw succes. We behandelen jou als de unieke persoon die je bent. Met kennis van IPM rollen, assetmanagement en engineering, maar ook een breed netwerk in de markt, begeleiden we je vervolgens naar een opdracht binnen de infrastructuur die echt bij jou past!

Filteren

Senior Risicomanager VenR-programma

Roermond & Den Bosch 16 tot 24 uur per week Rijkswaterstaat

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in een dynamisch vervangings- en renovatieprogramma? Wij zoeken een ervaren Risicomanager die ons team naar succes leidt met expertise en visie.

Adviseur Omgeving Team uiterwaarden

Arnhem 36 uur per week Rijkswaterstaat

Ben jij gepassioneerd over het beheer en onderhoud van onze prachtige Nederlandse uiterwaarden? Wil jij een cruciale rol spelen in het verbinden van diverse belangen binnen een dynamisch en complex stakeholderveld? Dan is Rijkswaterstaat op zoek naar jou!Rijkswaterstaat wil zich versterken met ee...

Contractmanager Ruimte

Utrecht 32 tot 36 uur Utrecht €90 - €100

Wil jij een cruciale rol spelen in het beheer en de ontwikkeling van contracten binnen een dynamische en maatschappelijk betrokken omgeving? Lees dan verder!

Projectmanager N-wegen

Haarlem 32 uur per week Provincie Noord-Holland €95 - €110

Zet je in als Projectmanager bij de Provincie Noord-Holland en werk mee aan innovatieve infrastructuurprojecten van verschillende N-wegen. Draag jij bij aan een veilige, plezierige woon- en werkomgeving voor bijna 3 miljoen inwoners?

Manager projectbeheersing

Amsterdam 24 tot 28 uur per week Waternet €95 - €110

Zet jij jouw expertise in projectbeheersing in om bij Waternet projecten succesvol en beheerst over de finishlijn te brengen? Bij waternet speelt een mooie opdracht voor twee medior/senior Managers Projectbeheersing die niet alleen de projecten naar succes leiden, maar ook een sleutelrol spelen i...

Manager projectbeheersing duurzame wateroplossingen

Amsterdam 8 tot 12 uur per week Waternet €95 - €110

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jouw expertise in projectbeheersing centraal staat? Bij Waternet speelt een uitdagende opdracht voor een Manager Projectbeheersing met ambities voor een betekenisvolle uitdaging binnen de afvalwatersector. Voel jij je aangesproken? Reageer dan snel!

Commissioning- & Implementatie Manager

Ridderkerk 32-36 uur per week Waterschap Hollandse Delta €105 - €115

Bij het Waterschap Hollandse Delta speelt een mooie opdracht voor een Commissioning- & Implementatie Manager met als doel de implementatie van de 2e fase TA Waterketen; vervanging van de technische automatisering van de rwzi's en gemalen. Heb jij ervaring met de realisatie van ...

Niet gevonden wat je zoekt?

Open sollicitatie

Heb je geen interim project gevonden maar wel de indruk dat jouw werkervaring en achtergrond aansluit bij Bekwaam en haar klanten?

Contact opnemen

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder.