Kerst, een tijd van delen en doorgeven

2022 komt eraan! Na een bewogen jaar met Corona, lockdowns en thuiswerken, staat een nieuw, fris jaar voor de deur. De gebeurtenissen en situatie van het afgelopen jaar hebben ons veel geleerd en nieuwe inzichten verleend, en hiermee beginnen we met een frisse, gemotiveerde blik aan 2022. Wij kijken terug op een goed jaar en kijken vooruit naar een nieuw jaar met mooie kansen en samenwerkingen. Onze voorspoed delen we, samen met jou, met Alzheimer Nederland. Zo kunnen zij hun goede werk voortzetten.

Het aantal mensen met dementie verdubbelt in de komende jaren. Dementie is geen ouderdomsziekte, maar komt helaas ook op jonge leeftijd voor. Dagelijks worden de levens van vele mensen ontwricht doordat zijzelf of hun dierbaren worden getroffen door deze ziekte. Alzheimer Nederland is er voor hen, het is het expertisecentrum in Nederland voor dementie op jonge leeftijd.

De missie van Alzheimercentrum Amsterdam is het voorkomen of genezen van dementie. Zolang dit (nog) niet mogelijk is, zetten ze zich in om de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun dierbaren te verbeteren. Door hun actieve rol binnen (inter)nationale onderzoeken, kunnen ze nieuwe inzichten direct toepassen in de praktijk. Onder leiding van professor Philip Scheltens, de expert op het gebied van de ziekte van Alzheimer, werkt een team van bevlogen onderzoekers dagelijks aan de zoektocht naar oplossingen voor de alzheimer en andere vormen van dementie. Het onderzoek van Alzheimercentrum Amsterdam richt zich op:  fundamenteel onderzoek, risico en beschermende factoren, diagnose & prognos, interventie & preventie. Dit onderzoek is kostbaar en tijdrovend en daarom zijn donaties zeer welkom. 

Met onze steun kan Alzheimercentrum Amsterdam iedereen die met dementie te maken heeft, hulp en informatie bieden en zich inzetten voor betere zorg. Daarmee maken wij mogelijk dat ze kunnen investeren in wetenschappelijk onderzoek. Mede dankzij onze steun, en voornamelijk dankzij de medewerkers, vrijwilligers, donateurs, sponsors en patiënten kunnen zij blijven zoeken naar een oplossing. Samen brengen wij deze steeds een stap dichterbij.

Wij wensen iedereen een bruisend en sprankelend 2022 met veel gezondheid, geluk, liefde en vrolijkheid!

Het team van Bekwaam Interim Management BV;

Roy, Femke, Dolf, Wendy, Martijn, Christa, Remy & Janneke

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Raamovereenkomst Dienstverlening Industriële Automatisering

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Bekwaam bestaat 7 jaar!

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.