Bekwaam scoort met IPM Partners grote opdracht van provincie Flevoland

De provincie Flevoland heeft afgelopen week het raamcontract Integraal Projectmanagement Grote Projecten aan IPM Partners gegund. Het consortium IPM Partners bestaat naast Bekwaam InterimManagement uit Tauw, PHBM, Nedmobiel, Concreet projectmanagement en Cratos Risk. IPM Partners scoorde drie van de vijf percelen. Het gaat om de percelen IPM Projectmanagement, IPM Technisch Management en IPM Contractmanagement.

Projectorganisatie

De Provincie Flevoland gaat de komende zes jaar een aantal complexe infrastructurele projecten uitvoeren. Hiervoor zal de bestaande projectorganisatie van het Ingenieursbureau van de Provincie Flevoland worden uitgebreid. De Provincie zal de benodigde extra capaciteit voor en kennis over integraal projectmanagement van deze projecten (RAW én UAV-gc) op projectbasis inhuren. Flevoland denkt voor circa 3 miljoen euro per jaar aan integraal projectmanagement taken extern in te vullen.

Succesvolle samenwerking

De samenwerking met onze vaste partners bij integrale projectbeheersing en integraal projectmanagement is opnieuw succesvol gebleken. Aan deze tender deden 27 partijen mee. Hiervan zijn vijf partijen overgebleven voor de vijf percelen. De score van IPM Partners met drie van de vijf percelen is dan ook zeer bijzonder te noemen.

Wij nodigen geïnteresseerde professionals graag uit zich bij ons te melden indien zij geïnteresseerd zijn om invulling te geven aan de komende projecten. Neem contact met ons op!

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Rijkswaterstaat Zeeland kiest voor Partners in Projectbeheersing

Bekwaam bestaat 14 jaar

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.