Een betrouwbare partner

Wij zijn een betrouwbare partner met alle benodigde certificeringen voor onze dienstverlening. De wet- en regelgeving ontwikkelt zich continu. Naast betrouwbaar is Bekwaam ook deskundig als het gaat om de compliancy. Om zowel de administratieve organisatie als de afspraken in de contracten goed aan te laten sluiten op alle actuele richtlijnen, laten wij ons bijstaan door deskundigen en zijn we lid van de Bovib.

Bovib Keurmerk

 
 

Bekwaam is sinds februari 2018 in het bezit van het Bovib keurmerk. Het is een onafhankelijk keurmerk voor kwaliteitsspelers die de brug slaan tussen opdrachtgever en opdrachtnemers. De focus van het Bovib-keurmerk ligt op het beperken van risico op financiële en fiscale aansprakelijkheid, borgen van kwaliteit van dienstverlening en risicogericht denken vanuit processen.

Lees meer

Certificering NEN4400

Bekwaam is geregistreerd bij SNA en NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze certificering biedt garanties aan onze opdrachtgevers en aan jou als professional. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Lees meer

Certificering ISO9001

 

Op 23 juli 2015 heeft Bekwaam de definitieve ISO 9001:2008 certificering behaald. Sinds 24 augustus 2017 is Bekwaam ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het behalen van deze daadwerkelijke certificering betekent dat Bekwaam werkt volgens een vastgestelde structuur, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Wij vinden het als organisatie van groot belang dat wij kwaliteit uitstralen, zowel naar de markt als naar onze interne organisatie. Met het behalen van de certificering toont Bekwaam aan dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering met als doel de klanttevredenheid verder te verhogen.

Klik om het certificaat te bekijken.

Certificering ISO27001

Met trots melden wij dat Bekwaam vanaf 23-02-2020 ISO27001:2013 gecertificeerd is.

Het behalen van deze certificering betekent dat Bekwaam InterimManagement een goed werkend managementsysteem heeft voor informatiebeveiliging en dat informatiebeveiliging op alle niveaus binnen Bekwaam belangrijk gevonden wordt.

Lees meer

Algemene Voorwaarden

Op al onze samenwerkingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.