Expertises

Bekwaam is specialist in de bemiddeling van professionals op het gebied van Assetmanagement, Engineering en Integraal Projectmanagement (IPM) in de infrastructuur en utiliteitsbouw. Binnen deze vakgebieden helpen wij professionals en opdrachtgevers om de juiste verbinding aan te gaan. We vertellen je graag meer!

Assetmanagement

Bekwaam is gespecialiseerd in assetmanagement voor de infrastructuur. Bij assets kun je denken aan systemen zoals bruggen, wegen, sluizen en verkeerscentrales.

Lees meer

Engineering

Engineeren, machineveiligheid, verifiëren & valideren en testmanagement voor grote projecten in de infrastructuur: wij brengen opdrachtgever en expert bij elkaar!

Lees meer

IPM-rollen

Integraal Projectmanagement is een methode die we toepassen om met een integraal projectteam grote infrastructurele projecten beter te beheersen.

Lees meer

Voor zowel overheid als aannemers

Bekwaam is specialist in de bemiddeling van ervaren professionals op het gebied van Assetmanagement, Engineering en Integraal Projectmanagement (IPM) in de infrastructuur en utiliteitsbouw. Hierdoor voeren onze professionals opdrachten uit bij verschillende soorten opdrachtgevers. Bekwaam werkt samen met: 

  • Overheden: Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, Havenbedrijven en Gemeentes
  • Grote en kleine aannemers in de infrastructuur die werken aan bijvoorbeeld wegen, vaarwegen of kunstwerken
  • Diverse vervoersbedrijven als Prorail, RET en GVB

Aan de slag bij Bekwaam?

Bekijk hieronder onze diverse vacatures en interim opdrachten

Bekijk onze vacatures

Vacatures bekijken

Bekijk onze interim opdrachten

Interim opdrachten bekijken

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Roy. Hij helpt je graag verder.