Samenwerken met Bekwaam

Een betrouwbare partner!

Bekwaam is vanaf de start in 2010 een gezond bedrijf. Wij hechten er veel waarde aan om in de samenwerking met onze klanten, zzp’ers en medewerkers op een open en transparante manier te communiceren. Iedereen weet hierdoor waar ze aan toe zijn, wat ze van Bekwaam mogen verwachten en wat Bekwaam van hen verwacht. We hebben een groot netwerk met professionals en grote opdrachtgevers in de markt. Door nauw contact met deze relaties kunnen we effectief een passende match maken.

Garantie voor kwaliteit

Voor dat we een professional gaan plaatsen gaat een deskundig adviseur graag het gesprek aan. Iemand die weet hoe de infrasector in elkaar zit en wat succesfactoren en valkuilen zijn. Jij weet als geen ander dat niet alleen het vakinhoudelijke aspect telt. Een werknemer moet naast gedegen ervaring en kennis, ook passen binnen jouw organisatie. Het zal jou daarom niet verbazen dat we voorafgaand uitvoerig jouw organisatie, de projectinhoud en de selectie-eisen van de vacature in kaart willen brengen.

Jouw succes is ons succes

Wij zijn nauw betrokken bij het succes van onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij krijgen energie van een enthousiaste kandidaat op een mooie opdracht. Dáár doen we het voor. Daarnaast helpen we niet alleen aan de voorkant van een traject, maar ook tijdens het project zijn we er voor jou en de kandidaat. Doordat projecten in de infrastructuur langdurig zijn, is het van belang dat de kandidaat de hele periode uitgedaagd blijft en het naar zijn zin blijft houden. We zetten pas iemand in op een opdracht als we zeker weten dat diegene bekwaam is voor de functie én het daar naar zijn of haar zin zal hebben binnen jouw organisatie.

Contact opnemen

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare partner met alle benodigde certificeringen voor onze dienstverlening. De wet- en regelgeving ontwikkelt zich continu. Naast betrouwbaar is Bekwaam ook deskundig als het gaat om de compliancy. Om zowel de administratieve organisatie als de afspraken in de contracten goed aan te laten sluiten op alle actuele richtlijnen, laten wij ons bijstaan door deskundigen en zijn we lid van de Bovib.

Lees meer

Algemene Voorwaarden

Op al onze samenwerkingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Roy. Hij helpt je graag verder.