Wij zijn Bekwaam!

Iedere kandidaat, opdracht en carrière is uniek. Wij zijn vastberaden deze unieke verhalen te achterhalen!

Al meer dan 25 jaar actief in ons vak

We hebben een groot netwerk en door nauw contact met onze relaties kunnen we effectief een passende match maken. Wij bemiddelen bekwame professionals naar een opdracht in de wereld van de infrastructuur. We hanteren een persoonlijke aanpak, we zijn nauw betrokken bij het hele proces en we werken met gevoel. Want alleen door actief luisteren en doorvragen, krijgen wij professionals op de juiste opdracht.

Onze visie en missie

Op zoek naar de twinkeling in je ogen

Tijdens een gesprek blijven we niet aan de oppervlakte maar we duiken het diepe in. We stellen vragen als:

  • Waar krijg jij energie van?
  • Welke taken vond je het leukste in je vorige functie?
  • Welke eigenschappen heb je nog te weinig benut?

We aanvaarden geen simpel antwoord, want we zijn nieuwsgierig en kijken naar de onderliggende drijfveren en ervaringen. Zo garanderen we bekwame professionals voor elke opdracht. 

Jouw succes, is ons succes

Wij zijn nauw betrokken bij het succes van onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij krijgen energie van een enthousiaste kandidaat die werkt aan een mooie opdracht. Dáár doen we het voor. Daarnaast helpen we niet alleen aan de voorkant van een traject, maar ook tijdens het project zijn we er voor je. Zo voorkomen we teleurstellingen én zorgen we ervoor dat jij het naar je zin zal hebben.

Lees meer

Onze kernwaarden

Om onze professionals en opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, werken wij op basis van een aantal kernwaarden. Zo blijven we dicht bij onszelf en kunnen we onze belofte waarborgen: het verbinden van bekwame professionals met de juiste opdrachtgever. 

Bekijk onze kernwaarden Contact opnemen

Ons team

Ontmoet ons team! Achter ons succes schuilt een groep toegewijde professionals die samenwerken om de beste resultaten te bereiken. Met elkaar streven we er naar om oplossingen te bieden die jou helpen jouw doelen te bereiken.

Maak kennis met ons team

Aan de slag met Bekwaam?

Bekijk onze vacatures

Vacatures

Bekijk onze interim opdrachten

Interim opdrachten

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Roy. Hij helpt je graag verder.