Rijkswaterstaat Tilburg kiest voor Partners in Projectbeheersing

Rijkswaterstaat heeft in de recente uitvraag “Projectbeheersing Cluster ZN A Natte Centrales Zuid Nederland” gekozen voor Partners in Projectbeheersing. Deze overeenkomst maakt onderdeel uit van de raamovereenkomst Projectbeheersing.

Partners in Projectbeheersing

Partners in Projectbeheersing (PinP) gaat de komende twee jaar (met een optie tot maximaal juli 2021) de disciplines: Financieel, Kwaliteit, Risico, Planning, informatie en Projectondersteuning verzorgen voor het projectteam Cluster ZN A Natte Centrales.

Op basis van de EMVI beoordeling hebben we de opdracht gegunt gekregen. Een hele mooie prestatie waar we met zijn allen erg trots op zijn! We kijken er dan ook naar uit om de komende vier jaar succesvol samen te werken met Rijkswaterstaat.

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en Partners in Projectbeheersing, of bent u nieuwsgierig hoe u via Bekwaam kunt werken aan de integrale aanpak van projectbeheersing van Rijkswaterstaat projecten, dan vindt u hier onze contactgegevens voor een vrijblijvende afspraak.

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Simone gestart bij Bekwaam

Rijkswaterstaat kiest voor PinP

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.