Rijkswaterstaat Zeeland kiest voor Partners in Projectbeheersing

Rijkswaterstaat heeft in de recente uitvraag “Multidisciplinaire Projectbeheersing Zee en Delta” gekozen voor Partners in Projectbeheersing. Deze overeenkomst maakt onderdeel uit van de raamovereenkomst Projectbeheersing.

Partners in Projectbeheersing (PinP) gaat de komende twee jaar (met een optie tot maximaal november 2020) de disciplines: Financieel, Kwaliteit, Risico, Planning Informatie en Projectondersteuning verzorgen voor de projectteams Zee & Delta (ZD A en ZD B Vaarwegen, ZD A Wegen, ZD Eurorap, ZD A Keringen III en ZD B Waterveiligheid).

Een hele mooie prestatie waar we met zijn allen erg trots op zijn! We kijken er dan ook naar uit om de komende vier jaar succesvol samen te werken met Rijkswaterstaat.

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en Partners in Projectbeheersing, of bent u nieuwsgierig hoe u via Bekwaam kunt werken aan de integrale aanpak van projectbeheersing van Rijkswaterstaat projecten, dan vindt u hier onze contactgegevens voor een vrijblijvende afspraak.

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Een speciale vergaderlocatie

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.