Samen voor het Spoor: Nieuwe broker voor technische functies ProRail

Samen voor het Spoor is de nieuwe unieke broker voor technisch personeel voor ProRail. Bekwaam InterimManagement, Praeceptum, Syntraal (dochteronderneming van Tauw) en The Compliance Factory zijn gezamenlijk deze nieuwe broker gestart. Samen voor het Spoor is in staat kennis en specialisten in te brengen specifiek voor iedere onderneming die te maken heeft met Spoor en Transport. Dat maakt het uniek: een focus op één branche.

ProRail

ProRail ziet duidelijke meerwaarde in de samenwerking met de nieuwe broker. De afgelopen jaren heeft ProRail met veel verschillende partijen zaken gedaan. Dit aantal wilden zij verkleinen en het contractuele en financiële proces optimaliseren. In Samen voor het Spoor vonden zij een geschikte partner. ProRail blijft de regie voeren over het inhuurproces en zet zelf de laatste stap in het selectieproces van de juiste interim professional. Samen voor het Spoor regelt de rekrutering en toelevering van kandidaten, net als de contractuele en administratieve zaken. Een bijkomend voordeel is dat ProRail gemakkelijker kan samenwerken met zzp’ers en interim professionals in het algemeen sneller ingezet kunnen worden.

Unieke verzameling van specialisten

Theo van der Horn, implementatiemanager en accountmanager van Samen voor het Spoor, licht toe waarom Samen voor het Spoor een ideale samenwerkingspartner voor ProRail vormt: “De vier bedrijven versterken elkaar met eigen specialismen in deze rol als broker. Zo’n businessmodel en verzameling van specialisten (ook in vaste dienst) zullen niet snel gevonden worden bij enig andere broker”.

De samenwerkingspartners

Samen voor het Spoor is een samenwerking van vier bedrijven. Bekwaam InterimManagement is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor technische functies. Praeceptum focust zich op project- en programmabeheersing en contract- en financieel management. The Compliance Factory staat in voor de kennis van huidige flexibiliseringswet- en regelgeving en bijbehorend contractafhandeling. Syntraal is gespecialiseerd in contract- en programmabeheersing van langjarige dienstverleningscontracten en arbeidsbemiddeling voor technische en consultancy functies binnen Civiel, Milieu, Energie en Water.

Focus op "Samen"

Karl van der Horst regelt de contracten, administratie en facturatie voor Samen voor het Spoor. Karl legt uit wat Samen voor het Spoor uniek maakt: “Het wordt een goede transitie en implementatie omdat de focus ligt op “Samen”. Met respect voor elkaars belangen en posities, geloof in afgestemde oplossingen, creëren van een betere omgeving, niet bang zijn om elkaar te vertrouwen en bovenal samen zullen we onze doelstellingen behalen!”.

Nog meer "Samen"

In de nabije toekomst zullen we in meerdere branches verschijnen gebaseerd op “Samen”. Wij kijken er naar uit om Samen met (nieuwe) relaties deze reis voort te zetten. Interesse om ook in deze rijdende trein te springen? Neem contact op! Zie www.svhs.eu.

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Bekwaam is is ISO27001:2013 gecertificeerd!

Femke start bij Bekwaam

Nooit opgeven altijd doorzetten

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.