Bekwaam Toekomstgericht afgerond

In het kader van Bekwaam Toekomstgericht hebben medewerkers van Bekwaam onder begeleiding van Mirjam Hament een intensief traject doorlopen waarin de eigen kracht voor duurzame inzetbaarheid en ondernemerschap aan de orde zijn geweest.

De resultaten laten zich deels samenvatten als:

  • Een set van concrete organisatorische maatregelen en werkafspraken waardoor de leercultuur en kennisdeling regelmatig op de agenda staan.
  • Bekwaam creëert met haar verbindende kracht een duurzame samenwerking tussen Bekwaam en haar professionals en tussen professionals onderling. Hiermee faciliteert Bekwaam het samenwerken in netwerken.
  • Professionals ontwikkelen zich sneller door intensieve kennisdeling en interventie. De coachende rol van Bekwaam medewerkers naar de professionals helpt hen om richting en invulling te geven aan de eigen ontwikkeling en het ondernemerschap. Doordat professionals dit als een duidelijke toegevoegde waarde van Bekwaam ervaren, wordt wederzijds aan een duurzame onderlinge band gewerkt.
    Wil je meer weten over Bekwaam Toekomstgericht, onze aanpak en wat de vernieuwde aanpak van Bekwaam voor jou kan betekenen, bel dan met Bekwaam via 076-2050888.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door ESF. 

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Bekwaam start met CO2 Prestatieladder

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.