Bekwaam geeft het door aan Tjommie!

Het jaar 2017 meldt zich alweer aan. Wij kijken terug op een goed jaar en zien vooruit naar een nieuw jaar met mooie kansen en samenwerking, met o.a. een nieuw raamcontract voor interessante aanbestedingen bij de Overheid. Samen met jou kunnen we deze voorspoed realiseren en genieten. En doorgeven om te delen met kinderen, voor wie voorspoed niet vanzelfsprekend is.

Delen en doorgeven

Behalve ervan genieten willen we onze successen graag delen. Ook met mensen voor wie voorspoed allesbehalve vanzelfsprekend is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit jaar het eindejaarsgeschenk te delen in een andere vorm dan een tastbaar cadeau. En onze voorspoed door te geven naar diegenen die het hard nodig hebben, via Tjommie.

Wie is Tjommie?

Wij kwamen in contact met een organisatie, de Tjommie Foundation, die zich inzet voor tienduizenden kinderen in Zuid-Afrikaanse townships, met een verloren jeugd en een uitzichtloze toekomst. Opgroeien in een township is elke dag overleven. Geweld, misbruik, ondervoeding en criminaliteit zijn aan de orde van de dag. Alle kinderen die in een township wonen hebben er mee te maken.

Samen met hun Zuid-Afrikaanse partnerorganisatie biedt Tjommie deze kinderen hulp. Dit doen zij door ze te voorzien in hun basale levensbehoeften, zoals schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig thuis, maar ook door het aanbieden van drama- en sportactiviteiten. Op deze manier wordt voorkomen dat ze aan de ellende ten onder gaan.

Wij willen iets doen!

Watervoorziening is voor ons zó vanzelfsprekend, maar voor deze kinderen veelal een ontbering. Dit trekken wij ons aan en daarom hebben wij ervoor gekozen om het eindejaarsgeschenk dit jaar door te geven aan Tjommie en op deze manier onze voorspoed te delen met de kinderen in de townships in Zuid-Afrika. Door het mede realiseren van een waterput levert jouw en ons eindejaarsgeschenk een duurzame bijdrage!

Meer weten over de Tjommie Foundation? Bezoek dan hun website www.tjommie.nl.

Wij wensen je een gelukkig en voorspoedig 2017!

Het team van Bekwaam Interim Management BV

Bericht van Tjommie, 23 december 2016

Goed nieuws zo net voor Kerst!

De partnerorganisatie, Ndlovu Care Group, start in januari 2017 met het project. De Malatji’ familie, werd aangetroffen in een hutje van 3 bij 3. In dit gebied ontbraken watervoorzieningen compleet, vandaar dat er direct een noodhulp aanvraag is ingediend voor een waterpomp. Deze hebben we dankzij jullie kunnen realiseren! Dat is fantastisch! Baie dankie!!

Lees ook de nieuwsbrief van de Tjommie Foundation. Klik hier voor de online versie

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Bekwaam Toekomstgericht afgerond

2022 staat voor de deur!

Bekwaam bestaat 7 jaar!

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.