Bekwaam draagt bij aan Geluk !

Ons eindejaargerschenk draagt bij aan Geluk ! Dit mooie cadeau is een “schatkamer vol wijsheid en inspiratie”. Het boek toont portretten van bekwame mensen. Bekwaam op het gebied van Geluk en werk. Wetenschappers, politici, ondernemers, professionals, artiesten, topsporters en managementgoeroes vertellen over Geluk en Ondernemen in Leven en Werk. In het boek geven mensen op eigen wijze weer wat de relatie is voor hen tussen geluk en werk.

Ondernemend Geluk sluit aan bij de visie van Bekwaam InterimManagement: Het leveren van toegevoegde waarde voor verschillende partijen vanuit de netwerkgedachte is de basis voor gelukkige en duurzame samenwerking. Wilt u weten waarom, lees dan Ondernemend Geluk, waar veel van de experts juist deze thema’s uitlichten als het gaat om Werken en Geluk!

Een deel van de opbrengsten van Ondernemend Geluk worden geïnvesteerd in www.gelukskoffer.nl met als missie: Ieder kind in zijn kracht! Met dit eindejaarsgeschenk draagt Bekwaam dus bij aan onze nieuwe generatie Bekwame Professionals!

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Rijkswaterstaat Rotterdam kiest voor Partners in Projectbeheersing

De Bekwaam zomerbarbecue was een succes!

Lisette is de nieuwste aanwinst in ons team!

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.