Bekwaam geeft het door aan Alzheimer Nederland

Bekwaam geeft het door aan Alzheimer Nederland! Het jaar 2018 meldt zich alweer aan. Wij kijken terug op een goed jaar en vooruit naar een nieuw jaar met mooie kansen en samenwerking. Samen met jou kunnen we deze voorspoed delen met Alzheimer Nederland zodat zij hun goede werk voort kunnen zetten.

Delen en doorgeven

Behalve ervan genieten willen we onze successen graag delen. Daarom kiezen we ervoor om ons eindejaarsgeschenk te delen in een andere vorm dan een tastbaar cadeau. We geven onze voorspoed door naar diegenen die het hard nodig hebben. Dit jaar gaat onze bijdrage naar Alzheimer Nederland.

Waarom Alzheimer Nederland?

Dementie ontwricht het dagelijks leven van mensen die door dementie worden getroffen en dat van hun dierbaren. Alzheimer Nederland is er voor hen. Het is hun missie om dementie te voorkomen of genezen. En tot die tijd maken we ons sterk voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving.

Wij willen iets doen!

Sinds 1984 vraagt Alzheimer Nederland aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Ze werken hiervoor samen met regionale en landelijke zorginstellingen. Al hun werk draait om de wensen en behoeften van mensen met dementie en hun naasten. Ze komen op voor hun belangen, bieden hulp en informatie en financieren wetenschappelijk onderzoek. Dit werk doen ze samen met duizenden vrijwilligers. Zij kunnen daarbij niet zonder de bijdragen van donateurs.

Meer weten over Alzheimer Nederland? Bezoek dan hun website www.Alzheimer-nederland.nl.

Wij wensen dat niemand zichzelf hoeft te verliezen. Dat 2018 een onvergetelijk jaar mag worden!

Het team van Bekwaam Interim Management BV

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

VAR wordt definitief afgeschaft

Wederom denkt Bekwaam aan de mensen met Alzheimer.

Samen voor het Spoor: Nieuwe broker voor technische functies ProRail

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.