Senior Adviseur Techniek Onderhoud Rijkswaterstaat Vacature vervallen

 's-Hertogenbosch en Roermond

 36 uur

Bekwaam is op zoek naar een Senior Adviseur Techniek Onderhoud voor bij Rijkswaterstaat. Welke onderhoudsmaatregelen moeten wanneer worden uitgevoerd om de hoofdwegen in Nederland optimaal te laten functioneren? Daar houd jij je als adviseur techniek bij Rijkswaterstaat mee bezig. Jij zet je technische kennis in om een goed advies te kunnen uitbrengen aan Rijkswaterstaat en de markt. Heb jij deze kennis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder en reageer!

Andere mogelijkheden

Helaas is deze vacature vervult, kijk hieronder voor actuele vacatures

Manager Programmabeheersing

 Gouda

 20 u p/w

 Max €115,- p/u (incl. marge Bekwaam)

Lees verder

Senior Adviseur Klimaatneutraal en circulair inkopen GWW

 Utrecht (provincie)

 24 uur

Lees verder

Wat bieden wij jou?

Asfalt, geleiderail, verlichting, pompinstallaties, markering, portalen, kunstwerken, groenen geluidsschermen. Voor Rijkswaterstaat is het cruciaal om te weten hoe alles er bij ligt
en welke onderhoudsmaatregelen op korte en lange termijn nodig zijn. Natuurlijk moet ook het budget op het juiste moment beschikbaar zijn. Als senior adviseur, in het projectteam ZN A Wegen, ben jij het aanspreekpunt binnen Rijkswaterstaat als het aankomt op het beheer en onderhoud. Je bent de sparringpartner voor de technisch manager en het integraal projectmanagement (IPM team). Jij denkt mee over hoe we het onderhoudsmanagement van en in de projecten van ZN A Wegen kunnen verbeteren.

Je adviseert de technisch manager en het IPM-team zowel gevraagd en ongevraagd vanuit jouw specifiek deskundigheid. Je bent op de hoogte van de wensen van de beheerder op
onderhoudsmanagement en de landelijke ontwikkelingen op dit gebied. Je maakt hiervoor optimaal gebruik van je interne en externe netwerk en je weet waar je welke kennis vandaan kunt halen. Je werkt samen met opdrachtnemers en Assetmanagers in Zuid-Nederland. Je bent alert op nieuwe ontwikkelingen en je deelt van nature je kennis met collega’s binnen het IPM team en de beheerder. Ook ben je de inhoudelijke vraagbaak voor collega’s en coach je anderen in het onderhoudsmanagement.

Wat verwachten wij van jou?

  • minimaal een MBO-diploma op gebied van civiele techniek en/of elektrotechniek (en werkt aantoonbaar op Hbo-niveau)
  • minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in het werkveld en op het gebied van advisering.
  • affiniteit met openbare verlichting op rijkswegen en/of toepassen LED verlichting op rijkswegen.
  • ervaring in het organiseren en begeleiden van onderhoudsmanagement overleggen met opdrachtnemers, projectmedewerkers en collega’s van de regio.
  • meerdere jaren ervaring met contracten en uitvoering en met de beoordeling van beheer- en onderhoudsmethodes.

Organisatie

Rijkswaterstaat (RWS) is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. We beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en –wateren, en zetten
in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werken we aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig je weg vindt van A naar B. Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) is een organisatie die programma’s en projecten realiseert en daarbij intensief samenwerkt met anderen en zijn resultaten elke dag verbetert. Het publiek, de politiek en onze interne en externe partners merken dat en waarderen ons als effectieve en efficiënte projectmanager, intern opdrachtnemer en extern opdrachtgever met hoogwaardige kennis en ervaring. PPO voert de productieopgave van RWS uit in opdracht van de regio’s. PPO doet dit voor programma’s, D&C-projecten (Design & Construct) kleiner dan € 65 miljoen, prestatiecontracten en overige onderhoudsprojecten. PPO werkt nauw samen met het organisatieonderdeel Grote Projecten en Onderhoud (GPO). Beide zijn verantwoordelijk
voor het realiseren van de productie binnen het aanleg- en onderhoudsproces.

Aanbod

  • Initieel loopt de opdracht van 01-01-2019 tot en met 31-12-2019
  • Deze functie is voor 36 uur per week.
  • geen optie tot verlenging mogelijk

Informatie en reactie

Voor meer informatie over deze vacature bel je Bekwaam via 076 205 08 88 of neem je direct contact op met onze consultant:

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dolf. Hij helpt je graag verder.