Medewerker Gebiedsontwikkeling/Deelprojectleider Vacature vervallen

 Assen

 24-32 uur

Bekwaam zoekt een MGO/Deelprojectleider. Wil jij samen met anderen werken aan de Groningse en Drentse natuur? En voldoe je aan onderstaande beschrijving, dan ben jij misschien de MGO/Deelprojectleider die wij zoeken.

Andere mogelijkheden

Helaas is deze vacature vervult, kijk hieronder voor actuele vacatures

Wijzigingencoördinator Versterking Afsluitdijk

 2018 in Gorinchem, 2019-2022 Den Oever

 20 uur

Lees verder

Specialist Systems Engineering

 Amsterdam

 32-36 uur

Lees verder

Wat bieden wij jou?

Als MGO/Deelprojectleider voer je veelal zelfstandig je werkzaamheden uit, onder aansturing van een integraal projectleider binnen een groter Programma. Buiten en binnen Prolander zorg je met je collega’s dat er inhoudelijke voortgang is: je stuwt en verbindt en voert regie op complexe vraagstukken en integrale gebiedsprocessen. De medewerker gebiedsontwikkeling (MGO) is binnen het programma de steun en toeverlaat van de integraal projectleider voor het bereiken van inhoudelijke voortgang en voor de projectbeheersing. De medewerker wordt ingezet voor integrale gebiedsontwikkeling waarbij hij of zij kennis heeft van cultuurtechniek en affiniteit met civiele techniek. Hij/zij draagt bij aan de realisatie van de taken en doelstellingen van de projecten met analyses, adviezen, rapportages en andere projectdocumenten.

Trekken van deelprojecten in de fase van (plan)voorbereiding en uitvoering zal daar onderdeel van uitmaken. Daarbij los je op kantoor en in het veld op wat er moet worden opgelost om het werk te realiseren. Dat doe je binnen de regels van het spel en in overleg met de opdrachtgevers, de stakeholders en de financiers waar wij mee werken. Je bent volwaardig gesprekspartner naar de aannemer die het buiten moet maken. Daarnaast adviseer je de integraal projectleider op de cultuur- en civieltechnische kant van het project.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Ondersteunen van de integraal projectleider en het begeleiden van deelprojecten.
 • Je initieert en begeleidt complexe integrale (vernieuwende) gebiedsprocessen, inclusief de beheers aspecten.
 • Je zorgt voor de projectbeheersing, die structureert en bijdraagt aan de realisatie van de projectdoelen.
 • Je levert de (deel)plannen, (deel)adviezen, analyses en rapportages.
 • Vertalen van de beleidsopgave naar een inrichtingsplan / ontwerp tot oplevering in een speelveld met verschillende belangen.
 • Aansturen en begeleiden van ingenieursbureaus.
 • In nauw overleg met inkoop Prolander initiëren van het aanbestedingsproces.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een harde werker en teamspeler. Je kunt motiveren, plannen, organiseren en beschikt over goede schrijfvaardigheden. Je biedt structuur binnen het programma en bent resultaatgericht, oplossingsgericht, klantgericht en beschikt over voldoende overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Hierbij pas je de nodige strakheid toe zonder de verbinding met teamleden en partners te verliezen, plus je hebt;

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring als deelprojectleider met kennis van gebiedsprocessen, planvoorbereiding en uitvoeringsprojecten.
 • De capaciteiten om proces en inhoud te combineren.
 • Een open en verbindende, communicatieve manier van (samen)werken.
 • Gevoel voor politiek- bestuurlijke verhoudingen.
 • Kennis en ervaring met projectmatig werken en ervaring met het toepassen van civieltechnische oplossingen.
 • Kennis en ervaring met het opstellen en/of beoordelen van SSK-ramingen (pré).

Organisatie

Prolander is een jonge organisatie waarin de projecten centraal staan. Het bedrijf is op 1 maart 2015 opgericht en heeft voor de provincies Drenthe en Groningen de taken overgenomen van de (opgeheven) rijksdienst Dienst Landelijk Gebied.

Vele specialisaties hebben we zelf in huis; van ecologen tot hydrologen, van gebiedsontwikkeling tot grondruil. Zo blijft er continuïteit en stabiliteit in het vele werk wat er in het landelijk gebied gebeuren moet. Toch kunnen we niet alles alleen en dat hoeft ook niet. Waar nodig betrekken we andere specialisten, dwarskijkers en meedenkers. En natuurlijk gebruiken we altijd de inbreng van de mensen die wonen en werken in de projectgebieden. Zo houden we in een wereld die sterk verandert, focus op flexibiliteit, creativiteit en innovatie.

Prolander werkt vanuit vier kernwaarden die onze identiteit inkleuren. We staan dichtbij de provincies, maar waarborgen hiermee onze zelfstandigheid en herkenbaarheid.

Bevlogen: Passie voor ons vak is wat ons drijft. We gaan op in ons werk; op een plezierige wijze. We zijn betrokken en bruisen van energie, daarmee maken we anderen enthousiast en brengen ze in beweging.

Ondernemend: Efficiënt en effectief bereiken we onze resultaten. Goed is goed genoeg, want we letten op tijd, geld en kwaliteit. We zijn gericht op ontwikkeling. Daarbij passen durf en initiatief, en we zijn bereid risico’s te nemen.

Verbindend: Verbinden is onze manier om ons werk te doen en om ons te verbeteren. We zoeken actief de samenwerking met onze partners in het gebied, op basis van vertrouwen en respect. We verbinden gebruikerswensen, belangen en geldstromen tot een uitvoerbaar plan.

Resultaatgericht: Daadwerkelijke resultaten die het landelijk gebied mooier maken, dat is onze focus. We handelen met het doel voor ogen en zijn trots op wat we met onze gebiedspartners en opdrachtgevers bereiken.

Aanbod
Het betreft een vacature voor 24-32 uur per week.
Startdatum is 1 april 2020 en de einddatum is 1 april 2022.

Informatie en reactie

Voor meer informatie over deze vacature bel je Bekwaam via 076 205 08 88 of neem je direct contact op met onze consultant:

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dolf. Hij helpt je graag verder.