De kernwaarden van Bekwaam

Bij Bekwaam werken we op basis van zes kernwaarden. Deze kernwaarden omschrijven wie wij zelf zijn, hoe we met onze professionals samenwerken en welke belofte we maken. 

Het DNA van ons bedrijf

Nieuwsgierig
Wat zijn jouw dromen? Waar krijg je energie van? Welke ambities heb je nog niet vervuld? Wij zijn in ieder interview weer benieuwd naar het antwoord op deze vragen! Nieuwsgierig als we zijn vragen we door, omdat we willen ontdekken wat het beste bij een professional en een opdrachtgever past. De gemaakte keuzes en nog te realiseren ambities vormen de basis van wie je bent.

Vertrouwd 
Samenwerkingen zijn voor ons gebaseerd op vertrouwen. We vinden het belangrijk om goed voor onze kandidaten en opdrachtgevers te zorgen. Daarom nemen we de tijd voor een gesprek en krijgen zo de waardering voor onze persoonlijke aanpak. Bij Bekwaam werken we met energie en enthousiasme aan de samenwerking, waarbij er absoluut gelachen mag worden!

Bekwaam 
Door onze jarenlange ervaring en kennis, zijn we vaardig in het bemiddelen van professionals en kennen we de markt. Veel praktijkervaring zorgt ervoor dat we jou goed kunnen doorgronden en komen tot de kern van je kwaliteiten. Daarnaast zijn we een volwaardige en deskundige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. We hebben onszelf geleerd om écht te luisteren naar de ander. Horen wat iemand zegt en hier een passende opdracht voor bieden: dat is onze kracht.

Wat onze professionals ervaren

Uniek
Iedereen is uniek en werkt op zijn eigen manier. We zijn op zoek naar talent en zijn tijdens het gesprek op zoek naar de twinkeling in de ogen van de kandidaat. We behandelen jou als de unieke persoon die je bent. We helpen de ideale rol en werkomgeving te omschrijven en durven ook kritisch feedback te geven wanneer we zien dat je de verkeerde keuze dreigt te maken.

Waardering 
Bij Bekwaam waarderen we een persoonlijke verhaal en we weten dat dit ontzettend belangrijk is voor onze samenwerking. We gebruiken het CV als onderlegger van het gesprek, maar baseren onze keuzes op meer dan dat. We houden de professional een spiegel voor op basis van de ambities, ervaringen en eerder gemaakte keuzes die zij met ons delen. Door hier positieve en constructieve feedback op te geven, komen we tot een helder CV wat de aanmeldingen succesvoller maakt.

Wat we voor jou waarmaken

Verbinding 
Bij Bekwaam zijn we enorm betrokken bij jouw succes. Daarom helpen we je zo goed mogelijk! Samen met onze professionals zoeken we de beste opdracht en samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar de beste oplossing voor hun doelstelling. Door samen te werken als hechte partners, gaan we een lange termijn relatie aan. Wij krijgen energie van een enthousiaste kandidaat op een mooie opdracht. Dáár doen we het voor.

Want jouw succes, is ons succes.

Meer weten over Bekwaam?

Neem contact op met Roy!