Nooit opgeven altijd doorzetten

NAC eindigde in seizoen 2016/2017, het tweede seizoen in de Eerste Divisie, op de vijfde plek en mocht zich vervolgens op gaan maken voor de Play-Offs, ofwel: Operatie Eredivisie. Na twee jaar afwezigheid keerde NAC Breda terug naar de eredivisie.

“Nooit opgeven altijd doorgaan”. Waarden die niet alleen voor NAC gelden, maar waar ook Roy vanuit Bekwaam zich erg in kan vinden. NAC zwemt niet met de stroom mee maar is origineel, creatief en eigenwijs. Het onderscheiden en doorzetten. Dit maakte dan ook dat in 2017 Bekwaam sponsor is geworden van NAC.

Van de ene kant het plezier en genieten van een mooie wedstrijd. Het drinken van een biertje, de gezelligheid, maar ook het verbonden zijn met een onderdeel van Breda. Mocht een wedstrijd tegen vallen, je bent samen één. Bekwaam InterimManagement is gevestigd in Breda, voelt zich een onderdeel van Breda en daar mag het lidmaatschap van NAC en haar Businessclub niet aan ontbreken. Het schept een band!

Als dank voor de onvoorwaardelijke steun aan deze mooi club kwam Marco van Dijnsen de vintage NAC 1912 bal overhandigen. Hopelijk kunnen we snel weer samen genieten in het stadion van een mooie wedstrijd!

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Kerst, een tijd van delen en doorgeven

Rijkswaterstaat gunt nieuwe opdracht voor projectbeheersing PB Waterkwaliteit

Kabinet stelt nieuwe wet voor zzp’ers uit

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.