Bekwaam deelt voorspoed met Alzheimer Nederland

Bekwaam geeft het door aan Alzheimer Nederland! Het jaar 2020 komt eraan. Wij kijken terug op een goed jaar en kijken vooruit naar een nieuw jaar met mooie kansen en samenwerking. Samen met jou kunnen we deze voorspoed delen met Alzheimer Nederland zodat zij hun goede werk voort kunnen zetten.

Delen en doorgeven

Behalve ervan genieten willen we onze successen graag delen. Daarom kiezen we ervoor om ons eindejaarsgeschenk te delen in een andere vorm dan een tastbaar cadeau. We geven onze voorspoed door naar diegenen die het hard nodig hebben. Dit jaar gaat onze bijdrage wederom naar Alzheimer Nederland.

Waarom Alzheimer Nederland?

Dementie ontwricht het dagelijks leven van mensen die door dementie worden getroffen en dat van hun dierbaren. Alzheimer Nederland is er voor hen. Het is hun missie om dementie te voorkomen of genezen. En tot die tijd maken we ons sterk voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving.

Wij willen iets doen!

Alzheimercentrum Amsterdam is een toonaangevend dementie onderzoekscentrum en behoort tot de top 5 alzheimerinstituten ter wereld.

Onder leiding van professor Philip Scheltens, de expert op het gebied van de ziekte van Alzheimer, werkt een team van bevlogen onderzoekers dagelijks aan de zoektocht naar oplossingen voor de alzheimer en andere vormen van dementie.

Dementie is geen ouderdomsziekte, maar komt helaas ook op jonge leeftijd voor. De helft van de patiënten van Alzheimercentrum Amsterdam is jonger dan 65 jaar. Wij zijn het expertisecentrum in Nederland voor dementie op jonge leeftijd.

Alleen wetenschappelijk onderzoek kan de noodzakelijke oplossing dichterbij brengen. Dit is kostbaar en tijdrovend onderzoek, alle steun is daarom zeer welkom.

Het onderzoek van Alzheimercentrum Amsterdam richt zich op:  fundamenteel onderzoek, risico en beschermende factoren, diagnose & prognos, interventie & preventie.

Dankzij sponsors, donateurs en patiënten kunnen zij blijven strijden tegen dementie. Samen brengen we een oplossing steeds een stap dichterbij.

Wij wensen iedereen mooie herinneringen en een gezonde toekomst! Dat 2020 een onvergetelijk jaar mag worden!

Het team van Bekwaam Interim Management BV

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Raamovereenkomst Dienstverlening Industriële Automatisering

Rijkswaterstaat kiest voor PinP

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.