Teamleider Onderhoud Vacature vervallen

 Zeeland

 36 uur

Bekwaam zoekt een Teamleider Onderhoud. In deze rol geef je leiding aan een groot team van ongeveer 20 onderhoudsvakmannen en ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van het onderhoud. Onder onderhoud verstaan we preventief-, vervolg-, storing- en groot onderhoud aan diverse technische installaties van watersystemen en zuiveren. Het gaat om een aantal grote zuiveringen, rioolgemalen en een flink aantal technische objecten in het watersysteem (poldergemalen, stuwen).

Andere mogelijkheden

Helaas is deze vacature vervult, kijk hieronder voor actuele vacatures

Financieel Adviseur Projectbeheersing N35 Nijverdal – Wierden

 Zwolle

 -

Lees verder

Senior Manager Projectbeheersing – Waterschap Rivierenland

 Tiel

 8

Lees verder

Wat bieden wij jou?

De teamleider Onderhoud verantwoordelijk voor de is de teamleider verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van het onderhoud. Daarbij staat de teamleider voor de uitdaging om de uitvoering te professionaliseren. We willen ons ontwikkelen tot een professionele serviceprovider

Het onderhoud bestaat uit:

 • preventief onderhoud
 • vervolgonderhoud
 • storingsonderhoud
 • groot onderhoud

aan diverse technische installaties van watersystemen en zuiveren. Het gaat om een aantal grote zuiveringen, rioolgemalen en een flink aantal technische objecten in het watersysteem (poldergemalen, stuwen).

Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de principes van assetmanagement. Het uitvoeringsteam krijgt de opdrachten van het interne bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau stemt het onderhoud uit met de assetmanagers van de tactische afdeling. Het bedrijfsbureau draagt dat het onderhoud wordt geprogrammeerd, de juiste contracten met aannemers worden afgesloten, het werk wordt voorbereid en uitgezet naar de buitendienst. De teamleider Onderhoud zorgt zoals gesteld voor een goede uitvoering door deze buitendienst.

Inhoudelijke doelen zijn;

 • Het team heeft behoefte aan manager die verdere structuur biedt en samen met de medewerkers de processen hands-on verbetert en stuurt op zichtbare resultaten.
 • Er is veel onderhoud te doen. De dagelijkse planning van het onderhoud gebeurd door vakmannen A. Dit is een nieuwe taak voor hen. De teamleider zal de medewerkers moeten helpen in het structuren van deze processen. Daarin zal ook voortdurend ge(her)prioriteert moeten worden.
 • Het onderhoud wordt uitgezet via een onderhoudsbeheerpakket Maximo. Van belang is dat de opvolging en monitoring van de werkorders beter gebeurd. Het doel is betrouwbaar te worden. Van de teamleider wordt ook verwacht dat hij hier sturing aan geeft.
 • Er moet continu geschakeld worden tussen correctief en preventief onderhoud. Dit betekent dat er in nauwe samenwerking met het bedrijfsbureau tot een reële planning gekomen moet worden.
 • Er is sterke behoefte om de rapportages op het gebied van onderhoud verder te ontwikkelen met als doel beter in control te komen en tot betere verantwoording te komen. De teamleider is ook verantwoordelijk voor het budget en de financiële sturing hierop. Dit vormt vanwege de veelheid van opdrachten een flinke uitdaging.
 • In samenwerking met de uitvoerende teams moeten de processen verder verbeterd worden. Dit met als doel om efficiency te bevorderen, doorlooptijden te verkorten en de samenwerking te verbeteren.
 • In samenwerking met het afdelingshoofd en de andere teamleiders zal een visie op de nieuwe organisatie worden ingericht. De afdeling is in transitie van minder zelf doen en meer regie doen, maar de organisatie moet daar nog verder op aangepast te worden.

Wat verwachten wij van jou?

 • minimaal een  afgeronde opleiding op HBO/WO niveau,
 • minimaal zeven jaar aantoonbare relevante werkervaring opgedaan.
 • ervaring met
  - Aansturen van onderhoudsteams
  - Technische affiniteit
  - Analytisch vermogen en adviesvaardig
  - Verandermanagement
  - Kennis van onderhoudsmanagement en assetmanagement
  - Organiseren en structureren van werkprocessen

Organisatie

Op Voorne-Putten en Rozenburg, Goeree-Overflakkee, IJsselmonde, De Hoeksche Waard en het Eiland van Dordrecht zorgt waterschap Hollandse Delta voor schoon en voldoende water en voor veilige dijken en wegen.

Aanbod
Het betreft een baan voor 36 uur per week.

De einddatum van de termijn van inhuur is 4 mei 2018, met de mogelijkheid tot verlenging tot maximaal twee keer (voor bepaalde tijd) en een maximale inhuurtermijn van 24 maanden inclusief de initiële inhuurperiode.

Informatie en reactie

Voor meer informatie over deze vacature bel je Bekwaam via 076 205 08 88 of neem je direct contact op met onze consultant:

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dolf. Hij helpt je graag verder.