Per 1 maart treedt Dennis de Kok toe als operationeel directeur bij Bekwaam Interim Management B.V.!

Met gepaste trots en enthousiasme kunnen we meedelen dat Dennis de Kok met ingang van 1 maart aanstaande zal toetreden tot de directie van Bekwaam in de rol van operationeel directeur.

Eigenaar Roy Kolmschot is erg blij met de komst van Dennis. “De komst van Dennis past binnen de ambities die wij als Bekwaam hebben. Dennis zal in de eerste plaats zich gaan focussen op het verder professionaliseren van de interne bedrijfsvoering en de onderliggende processen. Daarnaast is met de komst van Dennis de continuïteit van Bekwaam verder gegarandeerd.”

Met de komst van Dennis wordt veel ervaring toegevoegd aan onze organisatie. Dennis heeft ervaring in de consultancy- en projectenwereld. De afgelopen 5,5 jaar was Dennis actief binnen het lijnmanagement bij TASK. Daarvoor heeft hij 10 jaar bij Movares aan verschillende interim opdrachten bij publieke opdrachtgevers in verschillen rollen gewerkt.

“Vanaf de eerste gesprekken voelt deze organisatie als een warm bad met gedreven en ambitieuze mensen. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage aan deze mooie organisatie te mogen gaan leveren. Samen met Roy en het professionele team wil ik meebouwen aan de ontwikkeling en groei van Bekwaam.”

Naast de organisatie nog meer toekomstbestendig maken zal Dennis zich ook bezighouden met het verder ontwikkelen van het commerciële apparaat. Naast de huidige opdrachtenportefeuille zien wij kansen in nieuwe en opkomende markten waar wij onze kennis en expertise willen gaan aanbieden. Het verder ontginnen van deze markten zal één van de speerpunten worden van Dennis.

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Bekwaam geslaagd voor audit SNA certificering

Bekwaam deelt voorspoed met Alzheimer Nederland

Rijkswaterstaat gunt nieuwe opdracht voor projectbeheersing PB Waterkwaliteit

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.