Vervallen opdrachten

Wij herkennen je competenties, je bedrijfsdoelstellingen en doen hier iets mee. Hebben kennis van assetmanagement in de infrastructuur en bieden altijd ‘coaching on the job’.

Filteren

Senior Contractmanager WOS & SAFE

Tiel 24 uur per week Rivierenland €90 - €100

Wil jij jouw ervaring als contractmanager inzetten voor uitdagende dijkversterkingsprojecten? Ben je gepassioneerd over watermanagement en civiele techniek? Waterschap Rivierenland heeft een mooie opdracht voor een Senior Contractmanager die de uitdaging aangaat om dijkversterkingsprojecten naar ...

Omgevingsmanager

Haarlem 24 uur per week Provincie Noord-Holland

Ben je op zoek naar een boeiende uitdaging waarin je betrokken bent bij projecten in zowel de uitvoeringsfase als de onderzoek- en studiefase? Voel je passie voor een actieve rol met aanzienlijke maatschappelijke invloed? Dan ben je op de juiste plek. Lees snel verder!

Adviseur Elektrotechniek

Tilburg 24 uur per week Waterschap de Dommel €85 - €95

Ben jij de Adviseur Elektrotechniek die we zoeken bij Waterschap de Dommel in Tilburg? Hier wacht een uitdagende rol op jou, waarin je jouw kennis van installatietechniek en passie voor industriële automatisering kunt inzetten. Als jij tevens ervaring hebt in bouwteam combinaties, dan is dit dé k...

Projectondersteuner Civiele Projecten

Cuijk 32 uur per week Land van Cuijk €35 - €50

Team Vastgoed, Grondzaken en Civiele Projecten heeft ruimte voor een Projectondersteuner. Ben je op zoek naar een nieuwe functie als Projectondersteuner? Lees dan verder!

Commissioning- & Implementatie Manager

Ridderkerk 32-36 uur per week Waterschap Hollandse Delta €105 - €115

Bij het Waterschap Hollandse Delta speelt een mooie opdracht voor een Commissioning- & Implementatie Manager met als doel de implementatie van de 2e fase TA Waterketen; vervanging van de technische automatisering van de rwzi's en gemalen. Heb jij ervaring met de realisatie van ...

Toetscoördinator

Haarlem 28 uur per week Provincie Noord-Holland

Ben jij een ervaren Toetscoördinator, en wil je aan de slag voor project Baggeren Oosterlijke Vechtplassen, baggeren Amstel en projecten programmatisch aanpak oevers? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Niet gevonden wat je zoekt?

Open sollicitatie

Heb je geen interim project gevonden maar wel de indruk dat jouw werkervaring en achtergrond aansluit bij Bekwaam en haar klanten?

Contact opnemen

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder.