Vervallen opdrachten

Wij herkennen je competenties, je bedrijfsdoelstellingen en doen hier iets mee. Hebben kennis van assetmanagement in de infrastructuur en bieden altijd ‘coaching on the job’.

Filteren

Projectondersteuner

Soest 20 tot 36 uur Gemeente Soest

Ondersteun je graag een team, houd van van schakelen tussen diverse teamleden en wil je je steentje bijdragen aan de leefbaarheid van een gemeente? Bij Gemeente Soest is er ruimte voor een Projectondersteuner.

Projectondersteuner

Soest 20 tot 36 uur per week Flextender.nl

Ondersteun je graag een team, houd van van schakelen tussen diverse teamleden en wil je je steentje bijdragen aan de leefbaarheid van een gemeente? Bij Gemeente Soest is er ruimte voor een Projectondersteuner.

Technisch Manager Uiterwaarden

Arnhem 32 uur per week gelderland

Provincie Gelderland, Rijkswaterstaat Oost Nederland en waterschap Vallei en Veluwe werken samen in een multidisciplinair team aan de planvoorbereiding van het uiterwaardenproject Levendige Hoenwaard 2030 en er is ruimte voor een Technisch Manager.

Assetspecialist Verhardingen

Arnhem 36 uur per week gelderland €75 - €90

Provincie Gelderland heeft ruimte voor een Assetspecialist Verhardingen. Je werkt vanuit het Provinciehuis in Arnhem en op diverse projectlocaties en bent verantwoordelijk voor 1.160 km rijbaan en 1.400 km fietspaden en parallelwegen. Enthousiast geworden? Lees dan verder!

Senior Adviseur Planning

Utrecht 16-24 uur per week Gemeente Utrecht €107.5 - €117.5

Het Programmaplan “werk aan de werf” houdt zich o.a. bezig met het uitvoeren van onderhoud aan de wal- en kluismuren, het herstel van kelders en het weren van te zwaar verkeer. Een transparant en beheerst programma is daarvoor cruciaal. Dit betekent dus ook dat we veel aandacht geven aan pla...

Unitmanager Infra Techniek en Omgeving

Haarlem 32 uur per week Provincie Noord-Holland

Bij Provincie Noord-Holland is behoefte aan een Unitmanager Infra Techniek en Omgeving.  De Unitmanager maakt deel uit van de sector Realisatie infrastructurele werken, waar jij en je collega’s in integrale projectmanagement teams de infra in de hele provincie beheren, onderho...

Omgevingsmanager (2x)

Regio Rotterdam 20-24 uur per week Dura vermeer €90 - €100

Dura Vermeer, koploper op het gebied van omgevingsmanagement onder de aannemers, is voor twee opdrachten op zoek naar twee medior omgevingsmanagers met ervaring bij een aannemer.

Niet gevonden wat je zoekt?

Open sollicitatie

Heb je geen interim project gevonden maar wel de indruk dat jouw werkervaring en achtergrond aansluit bij Bekwaam en haar klanten?

Contact opnemen

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder.