Interim Adviseur Bedrijfsvoering, planning & control Vacature vervallen

 Utrecht

 36 uur

Bekwaam zoekt een Interim Adviseur Bedrijfsvoering, planning & control. Ben jij deze adviseur, de partner in business en denk je proactief mee over de uitvoering van processen om zo optimale resultaten neer te zetten? Lees dan snel verder!

Andere mogelijkheden

Helaas is deze vacature vervult, kijk hieronder voor actuele vacatures

Procescoördinator

 Den Oever

 40 uur

Lees verder

Specialist Elektrotechniek, Installatietechniek, Automatisering

 Middelburg

 -

Lees verder

Wat bieden wij jou?

Als adviseur bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke voorbereiding van en advisering bij de implementatie en uitvoering van bedrijfsvoeringproducten, – diensten en adviezen, gericht op het vakgebied Planning & Control. Jij bent een partner in business’: je denkt proactief mee over de uitvoering van processen om zo optimale resultaten neer te zetten. Hiermee draag je bij aan een effectieve en efficiënte implementatie van de primaire Rijkswaterstaatprocessen en uitvoering van het werk.
Jij levert op basis van expertise en analyses een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van BV producten, -adviezen of—diensten. Hierbij ondersteun je de coördinator planning & control bij de vraagformulering, formuleer je oplossingsrichtingen of alternatieven, waarbij je aansluit bij de behoefte van het programma.
Je voert de regie op de voorkomende activiteiten, (deel)projecten, verricht 1e en 2e lijn controles op de
producten. Bij de uitvoering van je werkzaamheden en in je adviezen zorg je voor de samenhang en consistentie met andere processen en ketens in de bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat.

Je zorgt voor goede samenwerking en afstemming met collega’s binnen en buiten de keten over de uitvoering en werkwijze van de processen. Je bent in staat om een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden ten behoeve van de implementatie, uitvoering en verbetering van de BV producten, diensten en adviezen en processen.

Je streeft ernaar je werk elke dag beter te doen. Daarbij ga je voor kwaliteit en zoek je steeds naar verbetermogelijkheden. Die weet je te vinden in bijvoorbeeld vereenvoudiging, uniformering en standaardisering van processen en instrumenten. Je doet voorstellen voor het optimaliseren van
relevante deelprocessen op basis van effectieve monitoring.
Je draagt zorg voor kennisdeling en je bevordert je eigen professionaliteit door het bijhouden van ontwikkelingen in je eigen vakgebied.

Wat verwachten wij van jou?

 • Werk- en denkniveau: HBO
 • Je hebt 3-5 jaar aantoonbare relevante ervaring in bedrijfsvoering op het gevraagde vakgebied, waarbij aantoonbare ervaring en kennis van SAP een vereiste is.
 • Je hebt relevante kennis van bedrijfsvoering en kennis van de Rijkswaterstaatwerkprocessen, hierbij dient ervaring met het DPC-proces zoals binnen Rijkswaterstaat gehanteerd wordt aangetoond te worden.
 • Je hebt kennis van relevante systemen (SAP) en procedures en inzicht in de inhoudelijke samenhang met andere bedrijfsvoering processen.
 • Je hebt ervaring met meerdere onderdelen van en rollen in het adviesproces; diagnose, onderzoek, analyse, advisering/presenteren, evaluatie, rapporteren schriftelijk en mondeling.
 • Je hebt basiskennis van projectmatig werken.
 • Je hebt kennis van het relevante vakgebied.
 • Je krijgt een rol in het opstellen van de Voortgangsrapportages Ruimte voor de Rivier, kennis van VGR methodiek is een pré.

Competenties

 • Je bent RADIO-V: resultaat gedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.
 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken
 • Analyserend Vermogen
 • Plannen en organiseren

Organisatie

Organisatie – Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud — Ruimte voor de Rivier

GPO is dé betrouwbare partner die zorg draagt voor de gevraagde productie op aanleg en onderhoud binnen de gestelde kaders, scope, budget en tijd. Bij Grote Projecten en Onderhoud (GPO) zijn alle DBFM-contracten en de D&C projecten ondergebracht die groter zijn dan € 65 miljoen.
GPO werkt nauw samen met het onderdeel Programma’s, projecten en onderhoud (PPO). Beide diensten zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de productie binnen het aanleg- en onderhoudsproces. GPO en PPO hebben veel onderlinge raakvlakken Beiden zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de productie binnen het aanleg- en onderhoudsproces.
Het programma Ruimte voor de Rivier voert rivier verruimende maatregelen uit om de afvoercapaciteit van de grote rivieren te vergroten. Deze projecten zorgen er voor dat de waterstanden bij hoge rivierafvoeren het Maatgevend Hoogwater (MHW) niet overschrijden.

Aanbod
Je bent direct beschikbaar tot uiterlijk eind 2016. Het aantal uren is 36 uur per week.

Informatie en reactie

Voor meer informatie over deze vacature bel je Bekwaam via 076 205 08 88 of neem je direct contact op met onze consultant:

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dolf. Hij helpt je graag verder.