Contractmanager Team Waterveiligheid

Deze vacature is vervuld.

Startdatum:
01 januari 2024
Einddatum:
31 december 2024
Dienstverband:
Tijdelijk
Locatie:
Delft
Aantal uur:
24 uur per week
Opdrachtgever:
Hoogheemraadschap van Delfland
Tarief:
€100 - €120 per uur
 • Maatschappelijke impact 
 • Werken van plan- tot nazorgfase
 • Langdurige opdracht 

Wil je graag aan de slag als contractmanager, waarbij je verantwoordelijk bent voor de integrale contractvorming en beheersing gedurende alle fases van de projecten. Haal je daarnaast energie uit het leidinggeven aan een team van contractadviseurs die dag in dag uit bezig zijn met de waterveiligheid van de regio Delfland? Dan is deze opdracht iets voor jou! 

Wat ga je doen?

Als contractmanager binnen het team Waterveiligheid speel je een cruciale rol in het functioneel leiden van het contractteam, dat bestaat uit adviseurs en toezichthouders. Je vertegenwoordigt dit team richting ingenieursbureaus en opdrachtnemers, waarbij je een integrale benadering hanteert om projecten succesvol af te ronden. In nauwe samenwerking met andere leden van het Integraal Projectmanagement (IPM) team, draag je zorg voor de volledige levenscyclus van projecten, inclusief contractvorming, aanbesteding en contractbeheersing, van de plan- tot en met de nazorgfase.

Je onderscheidt je door zorgvuldigheid en samenwerkingsgerichtheid, met oog voor raakvlakken binnen het IPM-team. Communicatief vaardig weet je duidelijk grenzen aan te geven en begrijp je het belang van samenwerking. Als deskundige in contracten en aanbestedingen geef je gevraagd en ongevraagd advies, leg je verbindingen met collega's binnen het projectteam en de vakgroep, en zo nodig met andere afdelingen binnen Delfland.

Daarnaast neem je actief deel aan de vakgroep Contractmanagement binnen Delfland, waarbij je vanuit je projectervaring bijdraagt aan de ontwikkeling van contractmanagement binnen het Projectenbureau. De vakgroep streeft gezamenlijk naar continue verbetering en uniformering, met als doel een steeds professioneler opdrachtgeverschap naar de markt te presenteren.

Waar ga je werken?

Hoogheemraadschap Delfland is verantwoordelijk voor het waarborgen van droge voeten en schoon, gezond water. Samen met inwoners en bedrijven streeft het Waterschap naar een klimaatbestendige en prettige leefomgeving. Recente inspanningen hebben geleid tot verbeteringen in wateroverlast preventie, vergroening rondom water en waterkwaliteit.

Wat breng je mee?

Als contractmanager neem je mee:

 • Een afgeronde wo opleiding;
 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring als contractmanager, in complexe projecten bij publieke opdrachtgevers in een politiek bestuurlijke omgeving;
 • Ervaring met het werken volgens het Integraal Projectmanagement Model;
 • Aantoonbare ervaring in een waterschap;
 • Aantoonbare werkervaring met projectmatig werken;
 • Werkervaring met minimaal RAW/UAV contracten.

Wat bieden wij jou?

 • Een opdracht voor een jaar, met de mogelijkheid op driemaal verlenging van de opdracht; 
 • Een opdracht voor 24 uur per week.

Direct solliciteren

Solliciteren met CV Solliciteren zonder CV

Voeg jouw CV toe

Selecteer jouw CV

Jouw gegevens

Jouw gegevens

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder.